Personvernregler

Personvernregler

Denne personvernpolitikken er utarbeidet for å informere og betjene de kundene på nettstedet som kan være opptatt av hvordan deres personlige opplysninger kan brukes online. Vennligst les denne personvernpolitikken nøye for å få en klar og nøyaktig forståelse for hvordan vi samler inn, bruker, beskytter og/eller på annen måte håndterer din personlige og personidentifiserbare informasjon i henhold til retningslinjene våre..

Cookies/Informasjonskapsler

For brukerens informasjon, bruker nettstedet vårt IKKE cookies/informasjonskapsler.

Analyse

Vår nettside bruker analyser som Google Analytics for å annonsere til deg på nettstedet og/eller på tredjepartssider etter at du har besøkt nettstedet vårt.

Google Analytics er en web analysetjeneste som tilbys av Google som sporer og rapporterer nettstedstrafikk. Google bruker dataene samlet til å spore og overvåke bruken av nettstedet vårt. Disse dataene deles med andre Google-tjenester. Google kan bruke de innsamlede dataene til å kontekstualisere og tilpasse annonsene i sitt eget annonseringsnettverk.

Dataene vi samler om brukere

Vi kan samle inn, bruke og lagre ulike typer personopplysninger om deg som vi har gruppert sammen som følgende:

Kontaktdata inkluderer e-postadresse.

Tekniske data inkluderer internettprotokoll (IP) -adresse, innloggingsdata, nettlesertype og -versjon, tidssoneinnstilling og -sted, nettleser-plugin-typer og -versjoner, operativsystem og plattform og annen teknologi på enhetene du bruker for å få tilgang til denne nettsiden.

Brukerdata inneholder informasjon om hvordan du bruker nettstedet og tjenestene våre.

Markedsføring og kommunikasjonsdata inkluderer dine preferanser når du mottar markedsføring fra oss samt dine kommunikasjonspreferanser.